Cauți un fundal foto?

Fundalul foto este foarte important pentru realizarea fotografiilor dar și pentru sesiunile de filmare video sau vlog. Fară un fundal foto potrivit, întreaga ședință foto poate să scârțâie.

Printăm pe pvc și canvas, fundaluri foto pentru sesiuni foto: fotografii de familie, newborn, maternitate, fotografie de produs, smash the cake, zile de naștere etc.

BANNER: Material mai greu,impermeabil, se poate șterge cu o cârpă dacă se udă, se poate călca.

CANVAS : culorile sunt mai vii, material ușor, bumbac combinat cu pvc, nu este impermeabil, este mai ușor de întins și puțin mai rigid.

 – printăm pe partea mată a materialului , așadar, nu reflectă lumina

– folosim doar imagini de rezoluție mare, în felul acesta asigurăm o calitate superioară a produsului final.
– dacă doriți să printăm imaginea dvs, trebuie să fie de rezoluție mare, potrivită pt print

– Finisaje : se poate realiza buzunar, (în funcție de nevoile clientului), capse, tiv.

– Fundalurile se realizează pe comandă.

Atenție – Nuanțele din fotografie pot să difere în funcție de lumina folosită (naturală, bliț, continuă), de setările aparatului de fotografiat sau de setarile monitorului dvs.

Întreținere: După utilizare, fundalul se păstrează fie întins, fie rulat, ferit de razele directe ale soarelui și de umiditate. 

Trimitem rulat pe rolă de carton pentru a preveni cutele.

Pretul este din functie de dimensiunea si materialul ales. (banner sau canvas). Ca sa putem calcula prețul exact avem nevoie sa măsurați lățimea x înălțimea dorite.

Livrare: Fiind produse personalizate, printarea de catre noi se va efectua in 1 -3 zile lucratoare. In a 3-a se va preda garantat curierului. De acolo se mai adauga 1 -3 zile livrarea prin curier, in functie de zona si cat de aglomerata este compania de curierat.

 

Pentru mai multe imagini, consultați albumele noastre  de pe pagina de Facebook.