Cărți de vizită

Se mai folosesc cărți de vizită în epoca digitală, când toată lumea, are în mână un dispozitiv? Ei bine, DA.

Cartea de vizită este elementul cheie în identitatea unei companii, indiferent de afacere. Este elementul care lasă impresii, care stabilește contacte, elementul care “vorbește” în locul tău. Este necesar ca o carte de vizită să te reprezinte cât mai bine posibil.

Mediul de afaceri din România devine din ce în ce mai competitiv. Prima impresie contează foarte mult, și este important că prezentarea dvs. la orice întâlnire să fie fără cusur. Cărțile de vizită vă pot aduce un avantaj la orice întâlnire.

Lipsa unei cărți de vizită, atunci când este solicitată, se poate transforma într-un dezastru profesional.

Știai că, în Hong Kong, daca primești o carte de vizită și nu oferi una la schimb, colaborarea se încheie în acel moment?

În Japonia, cărțile de vizită trebuie schimbate la prima întâlnire și ele trebuie oferite și acceptate cu ambele mâini.

 

Mape, pliante, flyere, calendare

Pliant– ” Foaie A4 pliata in doua, trei sau mai multe parti, care cuprinde scurte anunțuri sau material publicitar. ”

Pliantele reprezinta una dintre cele mai simple si eficiente metode de a promova serviciile firmei dvs.

 

Pliantele sunt utile in campaniile de promovare, si au mai multe avantaje printre care si faptul ca un pliant are capacitatea de a imbina doua functii ale reclamei, aceea de a informa publicul cu privire la existenta unei firme si faptul ca ofera informatii in plus.

 

Foloseste mapele de prezentare cand prezinti lista ta de produse sau servicii, cand faci oferte de pret sau cand inchei contracte cu partenerii de afaceri. Documentele sunt mai bine pastrate in mapele de prezentare si sunt mai usor de recunoscut daca ai un design interesant.

 

Dosarul de prezentare este un must-have element nu numai pentru birou, dar si în multe ocazii diferite de prezentare.